Viiden toimintavuoden kunniaksi kesäpäivät 27.-28.6.2015 Lopella

23.5.2015

Yhdistys on toiminut täydet viisi vuotta! Paljon on tehty tähän mennessä ja ideoita riittää moneksi vuodeksi eteenpäinkin. Kesäpäivien teemana on grillailun ja chillailun lisäksi näyttelyhäkkien alusten tekeminen sekä muutama muu mukava askartelu.

Ilmoittautumiset katri.marttila1 at gmail.com, lisätietoja ja kyselyitä Katri Marttila p. 050 537 9010

Kätevien timpureiden lisäksi tarvitaan monenmoista apua, on kylttitehdasta, tutustutaan kukkopillien tekoon ja kerätään grillailun lisukkeeksi villiyrttejä.

Muonapuoli: a) valitaan joku koordinoimaan (vapaaehtoisia ilmoittautumisia!) nyyttärituomisia tai b) jokainen tuo omat eväänsä. Koordinoinnin etuna päästäisiin ehkä maistelemaan uusia makuja itse kukin :)

(riskinä omissa muonissa, että syödään kaikki niitä satoja makkarapaketteja ;)  )

Osoite: Ourajoentie 294 Loppi