20.-21.9.2014 näyttely pidetään Asikkalassa, Salpauksen tiloissa

15.4.2014

Mukana kanojen ja lintujen lisäksi kaninäyttely, kaniininkasvattajat.

Kanayhdistyksen näyttelyn 20.-21.9.2014 järjestämispaikaksi on nyt hallituksen kokouksessa sovittu Koulutuskeskus Salpauksen tilat Asikkalassa, osoitteessa Laurellintie 55. Kannattaa heti merkitä aika ylös kalenteriinsa, että pääsee paikalle :) Lisätietoja asiasta tulee myöhemmin.

Mukana tapahtumassa myös Suomen Kaniyhdistys omalla kaninäyttelyllään. www.kaniyhdistys.com

Mukana myös Kaniininkasvattajat ry, joka tulee kertomaan omasta toiminnastaan, www.kaniininkasvattajat.fi.

Ulkona on myyntipaikkoja (20.-21.9.), joiden koko on n. 4x4 metriä ja hinta yhdeltä päivältä 20 € ja kahdelta päivältä 30 €. Paikkoja on rajoitettu määrä ja hintaa kuuluu vain paikka, oma teltta/pakettiauto/peräkärry yms. saa laittaa paikalle pystyyn. Osa paikoista on hiekkapohjalla ja osa nurmipohjalla.