Etsintäkuulutus- edustaja Pohjoismaiden yhteistyön kokoukseen

31.1.2014

JÄSENILLE!

Suomen Rotukanayhdistys ry on kutsuttu  Pohjoismaiden yhteiseen kokoukseen Ruotsiin 15-16.3.2014.

Kanayhdistys hakee kahta kielitaitoista (ruotsi, englanti ja tanska luetaan eduksi) edustajaa lähetettäväksi yhdistys- ja liittoasioista keskustelemaan paikan päälle.

Eduksi katsotaan myös mahdollisuus jatkossa toimia Suomen Rotukanayhdistyksen edustajana Pohjoismaisessa yhteistyössä.

Yhdistys ei pysty korvaamaan kaikkia matkasta koituvia kuluja, mutta tositteita ja matkaraporttia vastaan on päätetty korvata osa matkakustannuksista.

Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä puhelimitse pj Maxiini Puomila (ilt. ja vkl) tai  info@kanayhdistys.com . Yhteydenottoa toivotaan pikimmiten, jotta lähtijät voidaan ilmoittaa Ruotsiin ja myös lennot ovat edullisempia mitä aiemmin ne päästää varaamaan.

Terveisin,

Suomen Rotukanayhdistys ry:n hallitus